Новини і статті від EURO STANDARD - це найсвіжіша і актуальніша інформація!

Працюємо 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Оставить заявку

Інвестиції

credit_2020_ua

Епоха чесних кредитів

З 19 січня вступлять зміни в закон “Про захист прав споживачів фінансових послуг”. Зовсім скоро банки будуть зобов’язані надавати повну інформацію про себе або про послугу.

rost_dollara_27_dekabrya

Різкий стрибок доллара

Уже другий день поспіль американська валюта росте по відношенню до гривні. За словами експертів, все це несе спекулятивний характер.

До п’ятниці, намагаються закінчити скупку валюти, погасити кредити. До того ж наближаються новорічні свята, злегка знизять активність фінансових операцій. Це дуже зручний момент підняти ціну.

Новий курс в Новому році

На перший робочий день, 2020 року НБУ встановив такий курс гривні до долара. Так, 3 січня, за 1 дол. потрібно буде віддати 23.69 грн., Що на 40 копійок буде більше ніж зараз. Експерти нагадали, що останній тиждень, хоч офіційний курс знижувався, в інших сферах ринку, був виразний ріст на 1-2.5% “зеленого”.

Аналітики прогнозують, що в наступному році, в банках, курс долара буде стабільно триматися в районі 24 грн.

На грудневе падіння американської валюти вплинуло традиційне надходження грошових коштів, від наших земляків працюють за кордоном

 

частное инвестирование

Інвестиції. Приватне інвестування

Інвестування – це вклад коштів під відсотки в об’єкт діяльності з метою отримання прибутку і іншого будь-якого ефекту, який очікує отримати інвестор. Зараз слово «інвестиції» у багатьох на слуху, але не всі знають, який найбільш ефективний інструмент інвестування коштів і як його вибрати.

Инвестиции в Украине

Куди вкласти гроші в Україні? Тренди інвестицій в 2019 році

Куди вкласти гроші і не залишитися ні з чим? Куди вигідно інвестувати свої гроші в Україні? Чим вигідні інвестиції в ломбард? Багато українців і іноземці в серйоз замислюються про інвестування в українську економіку. Тільки наступне питання: у що вкласти і скільки щоб «не програти».

dolg_stranu_2

2.7 трильйона гривень боргу. Що цей показник означає для економіки України? частина 2

Зовнішній загальний державний борг (прямий і гарантований) складається з прямих двосторонніх кредитів Україні від іноземних партнерів – як країн, так і міжнародних фінансових організацій; комерційного боргу, оформленого як облігації зовнішньої державної позики (ОВДП, євробонди) та інших боргів (наприклад, як вищезгаданий китайський).

Долг_Украины

2.7 трильйона гривень боргу. Що цей показник означає для економіки України?

100000000000 $. Це сто мільярдів доларів США. Приблизно такий обсяг державного та гарантованого боргу може мати Україна в кінці наступного року, згідно із законопроектом “Про Державний бюджет України на 2018 рік”.

Що таке Автоломбард?

Це простий і швидкий спосіб отримати кредит під заставу автомобіля. Необхідну суму готівки Ви отримуєте за одну годину, минувши довгі формальні процедури перевірки і підтвердження Ваших доходів.