Новини і статті від EURO STANDARD - це найсвіжіша і актуальніша інформація!

Працюємо 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Оставить заявку

выборы

“Карантин вихідного дня” в Україні можливо знизить явку в другому турі обласних виборів – Комітет виборців

Дорога на виборчу дільницю нічим не відрізняється від відвідувань в супермаркет, каже голова Комітету виборців України Олексій Кошель.

Швидше за все основні положення в Україні “карантину вихідного дня” може впливати на явку громадян у другому турі місцевих виборів. Про це 11 листопада оголосив на брифінгу в Києві глава КВУ Олексій Кошель.

“Є дуже величезний ризик того, що впровадження” карантину вихідного дня “може відіб’ється на ході виборів, а саме, це може викликати падіння або навіть обвал явки під час проведення виборів”, – сказав він.

За каже голова КВУ, “дуже важливо повідомити виборцем інформацію, що похід на виборчу дільницю мало чим відрізняється від точки зору безпеки від походу в гіпермаркет”.

“Потрібно оголосити виборцям, що 15 листопада буде дотримано заходи предостарожності – соціальна дистанція, масковий режим, температурний режим. І ми також вимагаємо виборців принести з собою ручки, щоб обмежити кількість контакту”, – вказав Кошель.

На його думку, необхідно не допустити скорочення або обвалу явки на місцевих виборах.

Порив коронавирусной зарази почалася в кінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітнє організація охорони здоров’я повідомила поширення коронавируса пандемією. У березні в Україні був введений карантин.

На 11 листопада в Україні зафіксовано 489 808 випадків коронавирусной інфекції, з них 10 611 – за останню добу. Померлих 8947 пацієнтів з COVID-19, одужали 221 459 осіб.

25 жовтня на всій території України, крім Криму та окупованих районів Донецької та Луганської областей, пройшли місцеві вибори. За даними ЦВК, явка склала 36,88%. У ряді місцевих організацій переможець виборів не встановлено, його визначатимуть у другому колі туру виборів.

Що таке Автоломбард?

Це простий і швидкий спосіб отримати кредит під заставу автомобіля. Необхідну суму готівки Ви отримуєте за одну годину, минувши довгі формальні процедури перевірки і підтвердження Ваших доходів.