Новини і статті від EURO STANDARD - це найсвіжіша і актуальніша інформація!

Працюємо 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Оставить заявку

Оцінка

kredit_v_Ukraine

Що там на ринку кредитів України?

Сьогодні ми продовжимо розглядати сферу фінансів, яка міцно закріпилася в суспільстві. Попередній матеріал ви знайдете тут. Весь капіталістичний світ зав’язаний на кредитних відносинах місцевого населення. Житло, транспорт, навчання, медицина і т.д. на все можна отримати кредит. В Україні, дана сфера фінансових операцій, але на жаль, не в тих масштабах, де така послуга з’явилася.

credit_2020_ua

Епоха чесних кредитів

З 19 січня вступлять зміни в закон “Про захист прав споживачів фінансових послуг”. Зовсім скоро банки будуть зобов’язані надавати повну інформацію про себе або про послугу.

nedvizhizhimost_kiev

Позика під заставу нерухомості – звичайна справа в античному світі

Не дивуйтеся, кредитні відносини між населенням планети, з’явилося задовго до винаходу Демократії в Стародавній Греції. Вперше, кредити під заставу сільськогосподарських земель і будівель, видавали в Китаї, більше 3000 років до н.е. Та у Стародавньому Єгипті, того ж періоду.

credit_pod_kiev

Кредит під заставу нерухомості в Києві, в чому перевага?

В цінності самої нерухомості. І чим ближче до центру, більше вигоди. Даний вид кредиторських відносин з’явився ще до нашої ери. Вперше про позику під заставу нерухомості в історичних хроніках вперше згадується ще в стародавній Ассирії. Тоді, щоб скріпити договір, могли вимагати ще додатково члена сім’ї. Він так само залишався на збереження, із зазначенням в угоді

avtolombard_KB_kiev

Кредит під заставу автомобіля, чи врятує в скрутну хвилину

Змоделюємо ситуацію, комусь потрібна була велика сума грошей і він зважився закласти своє майно. Кращим варіантом буде власний автомобіль. Причин, кілька:

  1. Машина буде зберігатися на спеціальному парковому місці, під охороною;
  2. Про витрати коштів і часу на утримання автомобіля.

Основна перевага такого методу позики, є швидкість вирішення і без вивчення кредитною історією. Приватні установи, можуть видати грошові кошти, навіть якщо буде погана кредитна історія. Вона їх не зацікавить. Потенційному позичальникові необхідно буде надати мінімальний пакет необхідних документів:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний код;
  • право на володіння власністю.

Рішення приймається близько двох годин. З великою ймовірністю позитивної відповіді. Сума позики може досягати 90% вартості авто. Сплачується готівкою в зручній валюті. Якщо терміново потрібна велика сума грошей, то кредит під заставу авто кращий вибір.

Особистий транспорт — хліб сім’ї?

Вихід є. Автоломбард, в Україні, з’явився зовсім недавно. Ще пізніше, можливість взяти кредит під заставу авто з правом водіння. Унікальний випадок, коли видаються грошові кошти, а транспортний засіб залишається у власника. Позичальник може спокійно керувати і заробляти гроші на своєму автомобілі, поступово погашаючи кредит.

Заробити на авто після ДТП?

Автовикуп, б / у машин або викуп автомобіля після ДТП, з появою, стрімко зріс серед автомобілістів України. Ні для кого не секрет, що дороги нашої країни, схожі, скоріше на поле бою, ніж на асфальтований транспортний шлях. Додати уже зношений вітчизняний автопром. Тож не дивно, чому ринок битих машин такий популярний. Процедура дуже проста:

  • огляд автомобіля;
  • його оцінка;
  • підписується угода;
  • кошти виплачують на місці готівкою..

Ринки б/у і битих машин показує стійке зростання попиту навіть в період рецесії країни.

Все в одному місці

Знайти автоломбард цілодобово, можливо тільки в великих мегаполісах. У Києві, зовсім небагато таких компаній, що надають подібні послуги 24 години на добу. Останні пару років, приватні фінансові організації, почали розширювати послугу кредит під заставу. Перелік послуг київських компаній:

  • кредит під заставу майна (машина, нерухомість, земельні ділянки);
  • викуп б/у авто і після дтп;
  • страхування;
  • оцінка майна;
  • швидкі кредити.

Головна перевага таких установ, у швидкому отриманні коштів, як готівкою, так і можливістю отримати кредит онлайн без перевірки кредитної історії, без зайвих питань. До того ж, в таких фірмах, часто буває можливість необмеженої пролонгації угоди. Часто бувають акції, або програма лояльності. Підібрати собі зручний автоломбард в Києві, можливо. З кожним роком таких послуг стає більше, умови стають краще.

 

Що таке Автоломбард?

Це простий і швидкий спосіб отримати кредит під заставу автомобіля. Необхідну суму готівки Ви отримуєте за одну годину, минувши довгі формальні процедури перевірки і підтвердження Ваших доходів.